Met handige contactpersonen binnen MDB sneller specialistische kennisvragen stellen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Nieuwsbrief MDB
21 oktober 2022  |  Online bekijken  |  Afmelden
MDB
Op de hoogte blijven
Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van MDB. Een aantal keer per jaar brengen wij u op de hoogte over ons materieel en diensten. 
Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen meld u dan af bovenin of onderin in deze nieuwsbrief. 
MDB online bestellen
Alle TBI-ondernemingen kunnen gebruik maken van de online bestelsite van MDB. De plek om online uw materieel te bestellen voor uw project.

Heeft u nog geen account? Druk op de paarse knop hieronder en u ontvangt uw persoonlijke inloggegevens en handleiding.
Account aanvragen online bestellen
Duurzaam met reststromen
Wat voor het ene bedrijf afval is, is voor het andere bedrijf een grondstof of werkmateriaal. Zo ook pallets die op de bouw achterblijven en niet door de leveranciers worden meegenomen.

Voor MDB is dit een gebruiksartikel om de goederen op locatie te krijgen. Er is nu een pilot gestart met J.P. van Eesteren en MDB om pallets bij afvoer mee te sturen naar Bergambacht. Het project krijgt de pallets gecrediteerd en MDB kan deze pallets weer inzetten om haar goederen op een andere locatie te krijgen. Op deze wijze levert duurzaamheid voor ons allemaal geld op. Dit wordt toegepast voor alle type pallets. Bij succes van deze pilot zal gaan we dit ook inzetten bij andere TBI-bedrijven.

Wilt u meer informatie hierover neem dan contact op met Jaap Hartevelt, j.hartevelt@mdb.nl.
MDB gaat haar materieelpakket vernieuwen de komende jaren!
Gefaseerd zullen er in de komende 3 jaar 240 schakelunits 6 x 3 meter in TBI kleuren op de projecten komen!

Deze zomer waren de eerste gelukkige collega’s van TBI de medewerkers van ERA Contour op het project Happy Days te Zoetermeer. Binnenkort komen op het project hoogspanningsstation te Zevenhuizen ook nieuwe units. Dit is een samenwerking van Croonwolter&dros en Mobilis (SC&M).  

Meer werkplezier in de nieuwe units voor alle TBI medewerkers op de bouw.
Klik hier voor meer informatie over de units
Anti Collission System op bouwkranen
Bij het uitvoeren van bouwwerken komt het regelmatig voor dat er meerdere kranen opgesteld worden, waarvan de lasten in elkaars (draai)bereik kunnen komen. In deze gevallen moeten de nodige voorzorgen worden genomen, om te verhinderen dat de kranen en/of hun lasten met elkaar in botsing komen.

MDB is samen met ERA Contour, Stravers Kranen en RDS Weighing Systems gestart met een pilot op het project De Nieuwe Defensie te Utrecht.

Het betreft een systeem dat niet abrupt ingrijpt, maar de machinist wel een inzicht geeft als men te dicht in de buurt komt. De kraan begint dan af te remmen en zal uiteindelijk stoppen voordat de kranen en/of hun lasten elkaar kunnen raken. Op een display in de cabine kan de kraanmachinist zien in welke positie de kranen zich bevinden.
MDB
Contact
TBI is een groep van ondernemingen in bouw, infra en techniek, die onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt.
 
volg ons op
t   in   f   i
Afmelden